Hlavné Menu

Doručenie a platba

Kupujúci si pri zostavovaní objednávky v e-shope zvolí spôsob doručenia tovaru. K dispozícii sú nasledovné spôsoby doručenia tovaru:

1. Osobný odber

– tovar si kupujúci prevezme osobne v mieste prevádzky v rámci otváracej doby po telefonickej dohode:

Adresa prevádzky:

  • Emil Ibrahim - FALAFEL Nitra
  • Farská 35
  • 949 01 Nitra
  • Otváracia doba: Po – Pi  od 11,00 do 20,00 hod

2. Pošta

– predávajúci doručí zásielku ako balík prostredníctvom Slovenskej pošty zvyčajne do 5 pracovných dní. Balík doručíme na adresu alebo si ho adresát môže vyzdvihnúť na pošte.

  • Balík na adresu – doručenie na odovzdávacie miesto podľa adresy uvedenej na balíku alebo adresnom štítku

  • Balík na poštu - uloženie na pošte podľa výberu odosielateľa uvedenej na balíku alebo adresnom štítku počas odbernej lehoty bez predchádzajúceho pokusu o doručenie. Podmienkou poskytnutia služby je uvedenie mobilného telefónneho čísla alebo e-mailovej adresy.

Koľko stojí balík

Do hmotnosti

Balík na adresu

Balík na poštu

5 kg

10 kg

4,00 €

5,00 €

2,80 €

3,80 €

V rámci odosielania balíka si predávajúci účtuje k stanoveným cenám balné vo výške 0,60 €. V prípade objednávky do hmotnosti 1 kg vám bude objednaný tovar zaslaný poštou ako doporučený list účtovaný vo výške 2,50 €. Pri objednávke nad 30,- € poštovné a balné zdarma.

Upozornenie

Mrazené a chladené výrobky je možné si vyzdvihnúť iba osobne na adrese prevádzky v rámci otváracej doby po telefonickej dohode.

Kupujúci si pri vytváraní objednávky môže vybrať jeden z nasledujúcich spôsobov platby:

1. Úhrada tovaru v hotovosti v mieste prevádzky

– kupujúci uhradí kúpnu cenu v hotovosti na adrese prevádzky.

2. Úhrada tovaru bankovým prevodom

– pri zvolení tohto spôsobu platby bude kupujúcemu automaticky zaslaný príkaz na úhradu s potrebnými údajmi na zrealizovanie bankového prevodu. Po zaúčtovaní platby na bankovom účte predávajúceho (obvykle do 2 pracovných dní) bude kupujúci o tejto skutočnosti upovedomený e-mailom a následne bude odoslaný objednaný tovar. Ako variabilný symbol uveďte prosím číslo objednávky, ktoré obdržíte e-mailom. Tento spôsob platby je bez poplatku.

Unicredit Bank IBAN: SK3511110000001322471002