Hlavné Menu

Falafel Nitra - Vegánsky fast food

O nás

Falafel Nitra sa zameriava na výrobu a predaj vegánskych a vegetariánskych hotových jedál a pokrmov stredomorskej a orientálnej kuchyne z tradičných orientálnych surovín a korenín u ktorých nesmie chýbať vôňa koriandra, rímskej rasce, mäty, či obľúbeného sumaku.

Všetky jedlá sú čerstvo pripravované podľa tradičnej a rodinnej receptúry kuchára a majiteľa Emila, ktorý dôverne pozná orientálnu kuchyňu, tradície a život v krajinách Blízkeho Východu.

Neváhajte nás navštíviť a ochutnať naše špeciality, verím, že sa budete u nás dobre cítiť a zažijete malý kúsok orientu.

Naša prevádzka

Naše služby

Výroba a predaj čerstvých jedál a pokrmov

Hlavnou ponukou Falafel Nitra je výroba a predaj čerstvého falafelu, teda cícerovej fašírky, vyrobenej podľa vlastnej tradičnej receptúry kuchára Emila. Falafel patrí k tradičným jedlám krajín Blízkeho Východu, ktorý svojou históriu pochádza priamo z Egypta.

Okrem toho si u nás pochutíte na domácky vyrobenom hummuse a bôbu s tahini, ktorý sa stáva čoraz viac populárnym. Falafel Nitra má bohatú ponuku jedál, na ktorú si prídu pochutiť vegetariáni, vegáni, ktorých oslovia chute a vône tvorené aromatickým korením orientu.

Catering

Falafel Nitra ponúka svojim zákazníkom služby cateringu, ktoré spočívajú v príprave jedál a pokrmov podľa potrieb a požiadaviek zákazníka. Veľmi radi sa staneme vašimi pomocníkmi pri zabezpečovaní osláv, jubileí či teambuildingov.

V prípade nedostatku času to úplne prenechajte na nás. Radi vám ponúkneme špeciality záhradného grilovania s pestrými chuťami a vôňami tradičných arabskej kuchyne.

Pre viac informácii si pozrite našu sekciu aktualít.

Maloobchod

Falafel Nitra v rámci maloobchodu vám ponúka široký sortiment surovín a tovaru z krajín Blízkeho Východu.

Okrem hotových jedál si u nás môžete zakúpiť suroviny a tovar ako sú bulgur, pšenica, nakladaný baklažán, sušené citróny a ďalšie iné suroviny, ktoré sú typické pre krajiny ako sú Libanon, Egypt, Sýria, či Izrael a ďalšie iné.

Navštívte našu prevádzku a my vám radi pomôžeme pri výbere surovín a hotové jedlá si budete môcť pripraviť sami doma.

Veľkoobchod

Vlastníte prevádzku s potravinami alebo reštauráciu a chcete rozšíriť svoj sortiment a zaujať svojich zákazníkov? Tak v tom prípade nás neváhajte kontaktovať.

Falafel Nitra vám ponúka byť jedným z našich obchodných partnerov a pomôže vám pri výbere nového tovaru, ktorý môže obohatiť váš sortiment, či jedálny lístok k úplnej spokojnosti konečného spotrebiteľa.

Import - Export

Falafel Nitra kladie dôraz na import a export orientálnych produktov z tretích, arabsky hovoriacich krajín, v medzinárodnom trhu. Snažíme sa reagovať na trhové trendy a zabezpečiť absolútnu spokojnosť našich zákazníkov, či obchodných partnerov.

V prípade exportu a uvedením tovaru na trh máme bohaté skúsenosti s arabsky hovoriacimi krajinami a schopnosti dodávať komplexné riešenia v podnikateľskom a obchodnom segmente.

Máte otázky? Kontaktujte nás